Saturday, May 24, 2008

Men need stupid girls

Nimic nu-i face pe barbati mai fericiti decat o femeie care sa fie mereu acolo pentru ei. Cand au ei timp si chef. O femeie care sa-i inteleaga. O femeie care sa le faca mancare si la patru noaptea. Si mancarea lor preferata mai ales. O femeie care se duce la cumparaturi in locul lor. O femeie care le spala hainele, le calca si eventual ii si imbraca. O femeie care sa-si faca de lucru cand ei se joaca la calculator. O femeie care sa stie sa taca si sa nu-i cicaleasca. O femeie care sa nu ceara sa fie scoasa in oras. O femeie care sa-i considere geniali. O femeie care sa-i iubeasca. Si eventual care sa n-aduca niciodata vorba de casatorie - copii.

8 comments:

Anonymous said...

Perioada aceea?

Anonymous said...

hm..tipul respectiv trebuie sa fie neanderthalian:)

Anonymous said...

Nimic nu le face mai fericite pe femei decat un barbat care sa fie mereu acolo pentru ele. Cand au timp si chef. Un barbat care sa le inteleaga. Un barbat care sa faca faca sex si la patru noaptea. Un barbat care sa duca gunoiul. Un barbat care le spala hainele, le calca si le si dezbraca. Un barbat care se face ca are de lucru cand ea e ocupata, doar sa nu o deranjeze. Un barbat care sa stie sa vorbeasca, doar ca sa ii spuna cat e de frumoasa si de slaba. Un barbat care sa le scoata in oras. Un barbat care sa le considere geniale si unice. Un barbat care sa le iubeasca. Si eventual care sa o ceara in casatorie cat mai repede.

So draga, reciproca e valabila.
Vrem egalitate fara bani si acte!(sau cu?)

L said...

Tin sa te contrazic, femeile nu nevoie de un pampalau. Care sa spele, sa gateasca, sa faca curatenie. Au nevoie de un tip cu care sa imparta toate aceste lucruri. Un barbat care sa stie sa se descurce singur, nu sa lase totul se seama ei. Un barbat care a depasit stadiul de "baiat al lu' mamica". Un barbat care sa stie sa intretina o relatie. Un barbat caruia sa-i placa lucrurile simple si sa stie sa o surprinda cu ele.
A, si un barbat care sa nu incurce bomboanele tale preferate cu ale fostei pritene.
E chiar atat de greu? :)

Anonymous said...

Nu ştiu cum sunt femeile, habar nu am cum sunt bărbaţii. Dar ce te faci dacă dai peste unul dintre ei care nu corespunde descrierii tale?

L said...

sunt doua solutii atunci: ori te resemnezi, ori incerci sa-l schimbi :D

Mircea Cucu said...

Proastă treabă. Sunt din ce în ce mai contrariat, chiar şi atunci când e simplu oamenii reacţionează ca şi cum ar fi complicat. Mă obligi să fiu mai analitic decât şi-ar permite blogul tău să fie. Bine, fie, de dragul inerţiei. Iată simplitatea despre care vorbeam: tu ai făcut o generalizare legată de caracterul şi aşteptările bărbaţilor. Prima observaţie banală e că orice generalizare te expune foarte tare. De ce? Pentru că (nu-mi vine să cred că tocmai reinventez roata!) orice preopinent va avea la îndemână un contraexemplu care va face din generalizarea ta un enunţ fals. (Lumina raţiunii se pogoară asupra noastră şi ne luminează obraji într-o culoare portocalie, desi ai putea crede că e chiar căcănie.) Despre asta şi era vorba în provocarea pe care (în joacă) ţi-am lansat-o: fiind confruntată cu un contraexemplu (i.e. cu experienţa de a avea în faţă/spate un barbat care infirmă generalizarea ta legată de barbaţi), mă întrebam ce vei face. Aş fi înclinat să sper că vei fi mai moderată în a face generalizari (dacă e să judecăm estetic, cuvântul e repetat în mod neinspirat, dar aici suntem la un nivel mult mai primar/primitiv). Prostii! O economie de resurse cognitive ne obligă la generalizări. În ordinea supravieţurii adevărul se arată a fi mult mai puţin important. E mai degrabă un moft. Aşadar, m-ai descumpănit spunându-mi că, într-o atare situaţie, ori te-ai resemna, ori ai încerca să-l schimbi. Ignor ultima variantă care mi se pare de domeniul copilăriei. Mă duc brutal către a doua: dacă prin 'a te resemna' înţelegi a-ţi da seama că te-ai grăbit în a rosti despre "viaţa şi lume", ar fi minunat. Dar mă îndoiesc. E o plictiseala generată de o lipsă de exerciţiu.

Unknown said...

De ce sa te resemnezi? De ce sa incerci sa schimbi acea persoana? daca nu iti place, nu te obliga nimeni sa stai langa cineva. Pur si simplu poti face prezentul sa devina trecut si Mergi mai departe! Vei constata ca vei gasi cel putin un om care sa fie altfel.