Thursday, May 8, 2008

Si pixurile unde sunt?

Ma bucuram ca incepe campania electorala. Credeam ca o sa primesc, ca la alegerile europarlamentare, munti de pixuri. Am scris un semestru intreg cu pixurile de la PSD. Acum, dezamagire mare. Pe candidatii nostri ii doare fix in pix, au schimbat strategia de campanie si se intrec in sloganuri concepute special de/pentru tembeli.

Prinde-ma, aprinde-ma cu Cristian Boureanu

Barbatul fatal din PD-L, Cristian Boureanu, candidat la Consiliul Judetean Arges, vrea sa ne aprindem pentru el. Adica sa ne aprindem tigara cu chibriturile daruite de el. Pe cutiile de chibrituri, Boureanu, zambitor, ne indeamana sa aprindem schimbarea. Eu sunt multumita de tigarile pe care le fumez, asa ca n-am de gand sa schimb nimic.
Un alt canditat pedelist, de data asta la primaria sectorului 1, Razvan Murgeanu, si-a facut si el un slogan electoral pentru brichete: “Nu arde gazul, voteaza, Murgeanu Conteaza”. Concluzia mea este clara: in stafful de campanie al PD-L sunt prea multi fumatori, iar tutunul dauneaza grav sanatatii mentale.

Incearca si cu o femeie!
Femeile-candidat nu s-au lasat nici ele mai prejos. Si ca toate femeile care se respecta, au vrut sa ne socheze. Codrutei Arvinte, de la PRM, i-a iesit cel mai bine. Ea ne invita s-o incercam. Indiferent ce sex sau varsta 18 plus avem. Ea ne respecta dorintele: daca nu vrem, nu vrem si gata, nu ne da cu bata in cap ca Anca Barbu, candidat la primaria Pitesti. Pe afisele ei electorale, Anca apare cu o bata de bassball in mana, gata sa loveasca. Ma incearca un sentiment de mila pentru sotul ei, mai ca-mi vine sa sun la aia cu violenta domestica.

In pielea goala pentru o cauza nobila
Daca totusi nu vrei sa incerci cu femei si te multumesc si barbatii, poti alege solutia liberala. Cinci fete si cinci baieti s-au dezbracat pentru penelistul Cristian Banu. Trei blonde si doua brunete vor sa ne impartaseasca adevarul gol-golut al Candidatului PNL la sectorul 5. Baietii sunt si ei alaturi de Banul lui Cristi, desi, daca te uiti la fetele lor, ai impresia ca domnul Cristian a fost zgaricit cu onorariul.

Cu familia pe strada

In opozitie cu sloganurile pro-fumat, pro-sex si pro-violenta, Gheorghe Falca din Arad mizeaza pe o imagine de familist. El isi scoate sotia, fost manechin, la inaintare in campania electorala, precum si pe fetita lui de numai un an. Fotografiile celor trei apar pe carti postale care au trecut la destinatar “familia aradului”, iar la adresa “strada 1 iunie” cu referire la ziua alegerilor locale.

Nauciti astfel de tembelitatea sloganelor electorale, nu-i de mirare ca unii cetateni habar nu au pe cine sa voteze. Iar daca nici pixuri cu care sa noteze numele candidatilor nu le dau, atunci imi pare evident ca e o campanie slaba.

No comments: