Thursday, March 13, 2008

Aveti incredere in politia romana!

Nu stiu altii ce cred, dar eu credeam, pana azi, ca bancurile cu politisti sunt doar bancuri cu politisti - la fel cum bancurile cu blonde sunt doar bancuri cu blonde, ca deh, am fost si eu candva o blonda - si n-au nici cea mai mica legatura cu realitatea.

Intamplarea de azi pe scurt: o cersetoare m-a lovit in 32 pentru ca nu am vrut sa ii dau bani. Doi barbati au dat-o jos la urmatoarea statie. La capat de linie, respectiv la Unirii, doi politisiti erau in statie, iar unul dintre cei doi barbati din tramvai le-a zis ca "e o cersetoare cu un comportament agresiv pe ruta 32, injura, tipa si loveste si sa ia masuri". Eu ma aflam langa chioscul pentru abonamente. Numai bine, vine un alt tramvai din care coboara respectiva cersetoare. Profit de ocazie si le-o arat politistilor: "uitati-o, ea este". Unul dintre politisti (nr 1) pune rapid mana pe cersetoare, celalalt (nr 2) pe buletinul meu sa-mi ia datele.

Politistul nr 1 catre cersetoare: Zi, fa, cum te cheama?
Politistul nr 2 catre mine: Cum va numiti domnisoara?
Politistul nr 1 catre cersetoare: De unde esti, fa?
Politistul nr 2 catre mine: De unde sunteti, aveti un buletin?
Politistul nr 1 carte politistul nr 2: Si acum ce facem cu ea (cersetoarea)?
Politistul nr 2: O tinem, o fi fugit de undeva. (Politistul nr 1 se uita urat la politistul nr 2)
Politistul nr 2 imi inapoiaza buletinul si-mi spune: Multumim domnisoara, daca o sa avem nevoie de o declaratie, va contactam.
Eu imi iau buletinul si ma uit suspicios: Si...cum ma contactati?
Politistul nr 2 sta, se gandeste: Da, aveti dreptate, dati-mi numarul de telefon.
Ii dau numarul si plec. Imediat, politistul nr 1 ii da drumul cersetoarei. Cersetoarea se urca din nou in tramvai.

2 comments:

Anonymous said...

:)))) Pe tema asta a politistilor am tot scris si eu la greu. Politaii ma fac sa ma apuce greata la stomac numai cand aud de ei, d-apoi sa-i mai si vad. Nu sunt buni de nimic, in schimb sunt de-o aroganta de-mi vine sa vomit. De multe ori m-am lovit de ei in viata si mi-a ajuns. Ah, si-s atat de tanar!... Oare de cate sute de ori o sa mi-i mai scoata destinul in cale???

L said...

E prima data cand dau nas in nas cu politia romana. Ma gandesc ca dupa ce-o sa-mi iau permisul de conducere o sa fie mai rau.

Eu sunt curioasa de ce se zice ca "Examenul de admitere la academia politie e f greu"?
1. Canditatii au iq mic si inainte de admitere si de-aia; Sau 2.intra oameni destepti, dar se strica ocolo?