Tuesday, January 29, 2008

bitter mornings

E neconstitutional sa sune ceasul asa de dimineata.

Thursday, January 24, 2008

S-a stramtat cercul. Ma sufoc in mine ca intr-un punct.

(Non)Vointa

Tutunul nu e viciu, tutunul e obisnuinta.
Si de obisnuinta scapi asa greu.

Saturday, January 19, 2008

Avramescu - consilier prezidential

Daca n-am mai trecut pe la facultate, normal ca sunt in urma cu vestile. Nu stiam eu de ce l-am vazut mierccuri pe Avramescu, imbracat la patru ace (:O) prin Cotroceni. Se pare ca o sa-l vad mai des ca la facultate.
Aici. Si aici.

Realitatea lor

Obisnuiam sa spun despre Realitatea Tv ca e un post bun (a se citi> imi place. Adica apare Avramescu, Stanomir si Dinescu, ce as putea dori mai mult?). Asta inainte sa ascult sase ore incontinuu jurnalele de stiri. Principale doua subiecte ale zile de miercuri (parca) au fost: tzurtzurele urias din orasul X, de pe strada Y, care poate sa cada in orice moment in capul trecatorilor si eliberarea lui Cioaca. 10 de minute a fost reportajul despre turture, lui Cioaca bineinteles ca i-a fost acordat mai mult timp, doar e o stire de super interes public. Avocatul lui Cioaca a venit in platoul stirilor iar prin telefon vorbea insusi Cioaca. Melania Medeleanu: Spuneti-mi, domnule Cioaca, o visati pe Elodia? Neprimind un raspuns concret, Melania a fost si mai incisiva: Repet, domnule Cioaca, o visati pe Elodia?
Pe zi ce trece (si ma uit la tv/citesc ziare) observ ca fac Jurnalismul degeaba.

ps: Nu mai plange Cioaca, plansul e de forma. Elodia nu e moarta, Elodia se transforma.

Ivanescente


This is the reason why Middle East is in deep shit...
googalit





p.s. Eu as fi pus alaturi si-o pompa de petrol :D.

Tuesday, January 15, 2008

Planeta Moldova

Ca tot am ajuns la Republica Moldova, mi-am propus ca la vara sa merg la Chisinau. Vreau sa stau o saptamana-doua, sa observ, sa cunosc lume si sa iau si cateva interviuri. Sunt curioasa sa vad cum traiesc romanii de acolo; daca situatia e asa cum este prezentata in carti.
Ma gandeam chiar sa-mi dau licenta la jurnalism din Presa din Republica Moldova.

Un alt draga domnule

Am citit, zille trecute, cap-coada Controlul asupra independenței judiciare în Republica Moldova (Raport Național, Open Society Justice Initiative, Chișinău, 2003). Iar apoi, ca un facut, am citit si un capitol din cartea dl. Iulian Chifu, prof. univ. la catedra de stiinte politice a SNSPA, Republica Moldova: alunecarea antidemocratică a guvernării gălăgioase (editura Politeia – SNSPA, 2004). Pagina 53 din Chifu e identica cu pagina 9 din Raportul de tara sus numit. Contine parafrazari si chiar propozitii intregi din Raport, fara trimiteri bibliografice.
Ori eu am o problema si nu stiu cum se defineste plagiatul, ori dl. Chifu are una, mare rau!

Saturday, January 5, 2008

Zapada de poveste - Motru




fericire pura

Poti sa fii fericit si cu o singura bucatzica, daca inveti sa ii apreciezi adevarata valoare. Azi am apreciat. Si am fost tare fericita.