Tuesday, January 15, 2008

Planeta Moldova

Ca tot am ajuns la Republica Moldova, mi-am propus ca la vara sa merg la Chisinau. Vreau sa stau o saptamana-doua, sa observ, sa cunosc lume si sa iau si cateva interviuri. Sunt curioasa sa vad cum traiesc romanii de acolo; daca situatia e asa cum este prezentata in carti.
Ma gandeam chiar sa-mi dau licenta la jurnalism din Presa din Republica Moldova.

4 comments:

Mihai Martin said...

Oăi... păi dacî poşi sî citeşi şi scrii aia pi colea io nu văd di şe sî n-o dai.

Daaar... eu zic ca mai degraba înveţi infamul 1337 decît aia :))

http://en.wikipedia.org/wiki/Leet

|-|
4


Ψ

Я
3
/\
[)
1
/V
6
-x0rz

L said...

habar n-am ce-i infamul 1337, dar in mod sigur nu trebuie sa folosesti wikipedia ca sursa de informare ;)

Mihai Martin said...

Pai tu ce crezi? Tocmai de-aia am pus linkul, pentru ca ma gandeam ca nu stii :P

Iar la wiki.... ba da. Poate pentru o jurnalista nu ii destul ca bibliografie, insa pentru unul ca mine da. Da destule informatii generale despre o tema.

Eu n-am vazut aberatii pe acolo. Inca...

Leet (pentru ca presimt ca n-ai urmat linkul) ii noul stil al unora de a scrie. O exagerare a stilului 'shmekeros' al nostru. Mai sus am scris 'Happy Reading-x0rz'. xorz-ul e (cred) cool-ul lor. Am vazut si eru un filmulet pe youtube... nu imi imaginam ca sunt oameni care chiar scriu asa. :P

Anonymous said...

Ce tare! Şi eu vreau să merg, neapărat. Chiar mă gândeam... la naiba, am fost prin toată Europa asta, dar n-am fost în R.M.

Dacă mergi, trebuie să cunoşti pe cineva, cu care să stai... ăştia sunt destul de reticenţi faţă de români. :| (adică sunt unii care te bat dacă te aud vorbind ca la Bucureşti)