Sunday, November 4, 2007

Batrana pasare phoenix

Vineri am fost la concert Phoenix, in parcul Crangasi (maraton la preoteasa). Organizarea f proasta, sunetul si mai si. 4 ore, pana sa intre Phoenix, am inghetat ascultand trupe no-name. Iar pana sa poata sa cante, au mai trecut 30 de minute. Au cantat putin. Fata verde, Nunta, Te intreb pe tine Soare, Negru voda, Mugur de Fluier...si Andri Popa la un bis fortat ( Trecuse de ora 01:00, organizatorii faceau spume, iar politia abia astepta mita in schimbul unei amenzi). E a treia oara cand vad un concert Phoenix. Prima data a fost in vara, la Live Earth. Sunet excelet, mii de oameni extaziati, 3 bis-uri, Tandarica genial, la vioara un invitat din America Latina. A doua oara, a fost pe plaja din Costinesti la Galele Studentesti. Foarte putini oameni, sunetul la fel de prost ca cel de vineri, iar in pauzele dintre melodii rasunau manelele de la bodegile din jur. Dar, cum zicea cineva, nu se compara un concert de opt sute de mii cu unul gratuit.

2 comments:

Rrarresh said...

Am fost si eu la Costinesti la Pheonix :P. Shiva, ce colega afirma ca e prostie in FJSC? Asa ai scris pe blogul lui Toni si m-ai facut curios.

L said...

o colega pe care o admmir, sa zicem. dar nu trebuie sa zica cineva, se vede cu ochiul liber :))(o sa scriu un post pe tema asta, cand o sa am putin timp liber)
A, si n-am vrut sa jignesc pe nimeni. M-am referit la prostie in general, bineinteles ca sunt si oameni k-lumea.