Wednesday, October 31, 2007

Vreaaaau!

Concert.
Scorpions. Sibiu. 10 noiembrie. Piata Mare. Intrarea libera.

update: meeeerg. cu fetele si puiu. si-l gasim si pe andrei acolo. si poate si pe andra. si oprim si pe la vl sa papam papa buna.

Tuesday, October 30, 2007

Ardei copti si ciupercute

exista mii de pastile pentru orice. pastile pentru raceala, indigestie, gastrita, durere de stomac, de dinti, pastile pentru inima, ficat, rinichi...
nu inteleg de ce nu inventeaza astia si o pastila (macar una!)pentru raul de dupa, de dupa baut?

Friday, October 26, 2007

Calaretul fara cap

Am aflat de la un coleg rarait ca miercuri e Halloween Party la Fjsc. Pana acum nu am fost la nicio petrecere fjsc. Sa fie acesta momentul? Placintele cu dovleac sunt gratis?

Sex si post sex

Asa-i ca asta-i un titlu incitant? Am o problema cu titlurile posturilor. Nu stiu niciodata ce titul sa pun. Si sa le las fara, nici asa nu-mi place. E ca si cand mananci friptura fara garnitura. O sa le pun asa, anapoda de-acu' incolo. Da, imi pare rau, dezamagesc.

Azi am colindat vreo 2h prin blogosfera si am observat urmatoarele:
1) bloggeritele se plang. Se plang de orice, de catel, de purcel, de frigul de afara, de unghia rupta, de noua crema anticelulitica. Dar mai ales, se plang de barbati. Barbatii sunt niste creaturi ordinare, care nu ne inteleg, nu stiu sa faca (tandru) dragoste, nu ne dau suficienta atentie, nu sunt deloc spontani sau romantici. Sa nu mai vorbim de faptul ca adorm ca nesimtitii dupa.
2) majoritatea vor sa aiba un blog serios, informativ.
3) multe bloguri sunt doar de-ncrezut la lume. Oameni care n-au nici in clin, nici in maneca cu scrisul(corect), posteaza poze si comenteaza emisiunile tv doar sa se afle in treaba.
Mie-mi plac blogurile despre nimic.

Thursday, October 25, 2007

Supernatural


Am intrerupt seria Prison Break ca sa ma uit la Supernatural. La inceput nu mi-a placut, - mi-a fost recomandat de prietenul meu, - mi s-a parut slabutz si prost regizat. M-am uitat la doua episoade mai mult obligat-fortat pentru ca s-au uitat fetele. M-am (re)indragostit de Sammy (Jared Padalecki). Adica de Dean din "Gilmore Girls". (Am poster cu el in camera mea de la Motru, de cand eram innebunita dupa GG.) Filmul e o drama-fantasy-mistery-horror; doi frati pleaca in cautarea tatalui disparut si vanaeaza tot felul de spirite, demoni si creaturi care le ies in cale.

Trebuie...

Il urasc pe trebuie. De sambata ma tot lovesc de mobila din casa. Trebuie sa cumpar bec. Am trecut chiar si peste fobia de a muri electrocutata schimband un bec. Am observat ca nu e asa mare filosofie. Am desfiletat becul ars si trebuie sa cumpar unul nou si sa-l infiletez in dulie. Am invatat pana si cum trebuie sa cer la magazin: dati-mi si mie un bec de 100 de wati va rog. (mi-a zis un prieten).
Dar pana sa ajung sa cer bec, trebuie sa ma imbrac, sa mi iau sosete in picioare, sa ies afara din casa, sa intru in chiosc si sa nu uit ca am intrat sa cumpar bec, nu alte chestii. Asta-i partea proasta la trebuie, ca pe langa faptul ca trebuie, se inrudeste si cu alti o mie de trebuie...

Wednesday, October 24, 2007

i'm back

Mai sa-mi uit numele de utilizator, de cand n-am mai intrat pe aici. N-am avut net, am fost ca pestele pe uscat; da, m-am zbatut :).