Saturday, December 22, 2007

vechi si nou. acasa.

In bucatarie miroase atat de bine. Romina imi sare imi brate, a mai crescut, abia mai pot s-o tin. Ma cauta in rucsac si-i dau de-acum cadourile de Craciun. Camera mea e schimbata si atat de curata. Se vede ca nu stau eu in ea :). Despachetez si mananc pe saturate. Ma joc cu Romi cu papusile si e-a calusul naravas. Mama imi povesteste de licenta. Ma uit pe pozele din liceu. Parc-au trecut zeci de ani de cand am plecat de-acasa.
Ps: voi va mai amintiti cum se joaca "omul negru"?

Friday, December 21, 2007

Deadline-uri, mult stres si nopti nedormite. M-am descarcat pe prieten(i) si pe micul blog. Am scris o groaza de ineptii aici in ultimele 15 zile. Am luat vacanta azi, le-am sters, si-am revenit. :)

Tuesday, December 4, 2007

La dreaptaaa. Marş!

Romania are o mare afinitate pentru hibriditate; tendinta pentru urat si nesanatos pe care o demonstreaza de 18 ani incoace. Am inceput cu pseudodemocratia din ’91, cu o constitutie deficitara si-am continuat cu o legislatie alambicata si, bineinteles, prost aplicata, cu programe politice corupte si lipsite de transparenta, initiate de o clasa politica expirata. Am inceput cu stangul si vrem sa continuam cu dreapta. De fapt asta vrea PLD si PD, care si-au anuntat astazi fuziunea. Cele doua formatiuni infiinteaza un nou partid, Partidul Democrat Liberal, singurul partid, cum se autotintituleaza, liberal din Romania. Autointitularea asta lor ma face sa zambesc, sa rad cu lacrimi. Pd-ul este partid de centru, PLD de centru –dreapta, si-acu’ se muta amandoua subit la dreapta.

Monday, December 3, 2007