Wednesday, April 23, 2008

Atentie! Acest post este pentru neinitiati.

Care este diferenta dintre un eseu si un referat?
Eseul este produsul gandirii tale in 5-7 pagini.
Referatul este produsul gandirii altora in 5-7 pagini.

Care este asemanarea dintre un eseu si un referat?
Redactarea "produsului gandirii" (tale sau a altora) este un proces anevoios si complicat, iar proful care a dat tema este, in noaptea de dinaintea deadlineului, un om (foarte) injurat.

Tuesday, April 15, 2008

Orgasmul se muta pe messenger

Pe langa apa, mancare si sex, nu mai putem trai fara messenger. Nu ne mai facem timp de plimbari, iesiri si discutii la cafea. E mult mai comod si usor sa comunicam pe mess. Afaceri, flirturi, study grupuri - intreaga noastra viata sociala s-a mutat pe mess. Messul leaga prietenii, casatarii. Oameni care nu s-au vazut nicioada, dar au vorbit pe messenger, ajung sa se casatoreasca.
Futurologul Ian Pearson, a prezis la Gala Cotidianul ca, in curand, orgasmul se va muta pe messenger. Ma inspaimanta prezicerea lui Ian. Nu vreau sa ajungem niste robotei workholici, fara timp si chef de iesiri. Nu vreau ca o seara cu fetele sa se tranforme intr-o banala conferinta pe mess. Nu vreau ca un emoticon sa ia locul unui minunat buchet de lalele. Ar fi pacat si trist daca s-ar intampla asa. Am fi niste oameni lasi invinsi de-un calculator.

Saturday, April 12, 2008

Ping-pong

Un pitic imi da cu un ciocan in cap.

Wednesday, April 9, 2008

Pastile

Un grup de cercetatori din SUA a descoperit ca zaharul distruge viata sexuala. Excesul de zahar influenteaza negativ gena responsabila de hormonii sexuali. Fac diabet saracii, sau ce? (sursa aici)

Daca tot va plictisiti asa ingrozitor si nu mai aveti ce studia, dragi cercetatori, vreau si eu sa-mi inventati una bucata pastila-concentrat cu mancare. Sa iau cate o pastila odata la 6-8 h sau cand mi-e foame si sa-mi asigure necesarul zilnic de hrana, vitamine, calciu & stuff. Puteti castiga o gramada de bani, le puteti face chiar pe sortimente. Pentru cele ca mine, pastilele sa le ingrase cateva kg, pentru femeile plinute sa le ajute sa slabeasca, pentru barbati sa le creasca muschii sau ce-si mai doresc dansii. In mod analog, vreau si niste pastile pentru somn.


Cumpar ceva mancare gatita si somn. In rest sunt bine.