Friday, March 30, 2007

ne-am luat tip de companie

si ne gati, pff, nu am mai mancat asa de la Craciun. si nici atunci. friptura cu garnitura de ciuperci si dovlecei cu smantana si cascaval. yuuumi, excelent. cred ca ne deschidem restaurant.

La multi ani Gani!

fetele mele au inceput sa imbatraneasca, rand pe rand, ieri andra, astazi gani. ma deprima schimbarea asta de prefix, mai ales ca nu am fost langa ele. La multi ani si Deei. o viata frumoasa alaturi de Andrei, multi andrei si andree mici (sper ca nu ati uitat ca mi-ati promis ca ma puneti nasa), multe impliniri si fericire. si bani. si succese profesionale. si multa iubire, ca acum. te strang in brate si te pup :-*

Thursday, March 29, 2007

La multi ani Andra Mea :)

ma incerca un raso-plans toata ziua. ras pentru ca-mi amintii de celelate aniversari ale tale, cum veneai tu dimineata cu ochii umflati de plans, suparata ca a mai trecut un an, ca vroiai sa te imbraci nu stiu cum, dar ca te-ai razgandit in ultimul moment sau ca ti s-a rupt dresul pe drum. si plans pentru ca vroiam sa fiu langa tine, sa te strang tare tare in brate si sa-ti dau cadoul.
esti o persoana capabila si vreau sa-ti intre foarte bine in capul lucrul asta. stii sa apreciezi lucrurile marunte si sa te bucuri de ele. iti doresc ca anul asta sa fie mai bun decat precedentul (iar anul viitor mai bun decat cel din prezent si tot asa), sa ai viata frumoasa pe care o meriti, alaturi de un tip destept si 3-4-5 copii (neaparat o familie numeroasa). iar pe termen scurt sa atingi gradul1, sa treci cu 9 si 10 de sesiune si sa intalnesti oameni care sa te aprecieze cel putin la fel de mult ca si noi.

esti speciala pentru mine si mi-e dor :-*
La multi ani!
ps: de o luna ne tot gandim ce cadouri sa va luam si inca nu am ajuns la un acord :D
pps: stai linistita nu ramaneti fara :)

Tuesday, March 27, 2007

gri

nu e un blog trist, si nici eu nu-s, doar imi place griul.

bad days

de vreo 3 zile m-a cuprins o lene din aia infecta amestecata cu apatie si raceala. nu-mi plac zilele in care nu fac nimic. in care nu reusesc sa ma mobilizez si sa merg la scoala. a nu se intelege gresit, iubesc sa lenevesc, insa pe seara sau a doua zi ma apuca deprimarea si remuscarile. sunt in urma cu lecturile si cu temele, iar maldarul asta mare "cu ce am de facut" incepe sa ma streseze.

Monday, March 26, 2007

prison break

aseara a venit Kucky cu ultimele 10 episoade. am stat pana la 7 azi-dimineata sa le vedem. (la cursuri n-am mai fost normal). Jesus, suntem disperate, urmatorul episod apare deseara pe Fox, dar pana il pirateaza astia si-l pun pe net, ce ne facem? plus ca sunt ultimele epidoase din sezonul 2, iar sezonul 3 nici nu-i filmat. :((

Saturday, March 24, 2007

the perfect guy

smart, strong, sexy, sweet, Wentworth Miller, my kind of guy. nu puteam sa nu-i acord primul post.